YKSITYISYYDENSUOJA JA TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää sinuun yksityishenkilönä, esimerkiksi nimi ja yhteystiedot.

Käsittelen tietojasi:

  • Silloin, kun se on välttämätöntä tilauksesi käsittelemiseksi ja vedosten toimittamiseksi

  • Antaakseni sinulle tarjouksia ja inspiraatiota uutiskirjeillä (jos valitset sen tilata)

  • Kommunikoidakseni kanssasi ja vastatakseni kysymyksiin.

  • Käsitelläkseni tuoteluokituksia.

  • Noudattaakseni pakollista lainsäädäntöä (esim. kuluttaja- ja kirjanpitolaki).

 

KUKA ON VASTUUSSA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYSTÄ?

 

Tmi Mikko Rasila y-tunnus 1900273-5 vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Huomaa myös, että maksupalvelutarjoajani käsittelevät henkilötietoja, joita kerätään sivuston kautta oston yhteydessä, ja ne ovat itsenäisesti vastuussa niiden käsittelystä.

KENELTÄ TAI MISTÄ KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI?

 

Käsittelen henkilötietoja, jotka olet valinnut jakaa kanssani. 

 

KENELLÄ ON PÄÄSY HENKILÖTIETOIHISI?

 

Henkilötietojasi käsitellään ensisijaisesti ja luottamuksella Tmi Mikko Rasilan toimesta. En koskaan myy henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa joudun jakamaan henkilötietojasi, jotta voin täyttää sopimusvelvoitteen sinua kohtaan hyvin ja tehokkaasti. Jotta voimme varmistaa, että maksat tilaamasi vedokset, maksupalvelutarjoajani saavat pääsyn henkilötietoihisi.

  • Jotta voin varmistaa, että maksat tilaamasi tuotteet, maksupalvelutarjoajani saavat pääsyn henkilötietoihisi.­

  • Jaan henkilötietosi kuljetusyrityksen kanssa, jotta voimme toimittaa tuotteet kotiosoitteeseesi tai postitoimipaikkaan ja käsitellä mahdolliset palautukset.

  • Jotta voin lähettää tuotteesi, minun täytyy jakaa vedostajani ja kuljetusyrityksen kanssa henkilötietosi.

Jos haluat tarkempia tietoja siitä, kenelle jaan henkilötietojasi, ota rohkeasti yhteyttä. 

 

SIIRRÄNKÖ HENKILÖTIETOJASI EU/ETA-ALUEEN ULKOPUOLELLE?

 

Käsittelen henkilötietojasi yleensä EU/ETA-alueella, mutta joissakin tapauksissa käytän toimittajia EU/ETA-alueen ulkopuolisista maista. 

 

Siirrän henkilötietojasi Yhdysvaltoihin ja toimittajallemme, joka tarjoaa uutiskirjeiden lähetyspalvelun, ja toimittajillemme, jotka tarjoavat palveluja tuotteidemme markkinoinnissa ja sivustomme tekemisessä mahdollisimman merkitykselliseksi.

 

Yhdysvaltalaiset toimittajani ovat Privacy Shield -sertifioituja. Privacy Shield on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, jonka lähtökohtana on eurooppalaisten perusoikeuksien suojaaminen ja henkilötietoja Yhdysvaltoihin siirtävän yrityksen oikeusvarmuuden takaaminen. Yhdysvaltalaiset yritykset voivat rekisteröityä Privacy Shield -sertifioiduiksi Yhdysvaltain kauppaministeriössä. Kyseinen ministeriö tarkistaa, että toimittajien tietosuojakäytännöt noudattavat korkeita tietosuojastandardeja.

 

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten jaan henkilötietojasi Privacy Shield -sertifioiduille yhteistyökumppaneille ota minuun yhteyttä.

 

OSTAMISEEN JA SOPIMUKSEEN SEKÄ RAHALIIKENTEESEEN TARVITTAVA KÄSITTELY.

 

Minun on alihankkijoideni kanssa käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme toteuttaa ostoksesi, esimerkiksi pystyäksemme toimittamaan tuotteen. Meidän on myös käsiteltävä henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä tai muita vaatimuksia, kuten kirjanpitolain vaatimusta tallentaa tietoja ja kuluttajansuojalakeja. Jos et anna meille henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, emme voi suorittaa meillä tekemääsi ostosta. Huomaa, että myös maksupalveluntarjoajani käsittelee henkilötietoja voidakseen hallinnoida tilauksesi rahaliikennettä. Maksupalveluntarjoajani on itsenäisesti vastuussa tällaisesta käsittelystä.