KAUPPAEHDOT

1. YLEISTÄ

 

1.1

Näitä yleisiä ehtoja noudatetaan kun teet kuluttajana tilauksen osoitteessa www.mikkorasila.com ja siihen kuuluvissa sivustoissa. Sopimus on sinun ja Tmi Mikko Rasilan välinen, y-tunnus 1900273-5. Yhteystiedot löytyy sivuston INFO -kohdasta. 

 

1.2

Voidaksesi tilata Sivustosta sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Tmi Mikko Rasila ei hyväksy Suomen lain mukaisesti alle 18-vuotiaiden luotto-ostoja. Tmi Mikko Rasila pidättää itselleen yksittäisissä tapauksissa oikeuden estää tilauksen (jos olet esimerkiksi antanut vääriä henkilötietoja).

 

1.3

Tmi Mikko Rasila ei vastaa sivuston mahdollisista kuva- ja kirjoitusvirheistä tuotekuvauksissa, teknisissä tiedoissa, eikä virheellisistä hinnoista tai hintojen oikaisuista (kuten toimittajien hintamuutokset tai valuuttamuutokset) tai virheellisistä tiedoista koskien tavaran saatavuutta. Tmi Mikko Rasilalla on oikeus korjata sellaisia mahdollisia virheitä ja muuttaa tai päivittää tietoja milloin tahansa. Jos tilaamasi tavaran hinta on virheellinen, Tmi Mikko Rasila ilmoittaa siitä sinulle viipymättä ja pyytää sinua odottamaan hinnan korjausta, ennen kuin jatkaa tilauksen käsittelyä. Kaikkia Sivuston kuvia on pidettävä havaintoesimerkkeinä eikä niillä voida taata tuotteen tarkkaa ulkonäköä. Tmi Mikko Rasila ei vastaa Sivustolla olevista tiedoista, jotka ovat peräisin kolmannelta osapuolelta.

 

1.4

Sivuston ja sen kaiken sisällön omistaa Tmi Mikko Rasila tai sen lisenssinantaja. Tiedot on suojattu tekijänoikeus- ja tavaramerkkioikeudellisilla laeilla. Se tarkoittaa, että tavaramerkkejä, yritysnimeä, tuotenimeä, kuvia, grafiikkaa, designia, layoutia tai tuotteita koskevia tietoja, palveluita tai muuta sisältöä ei saa kopioida tai käyttää ilman Tmi Mikko Rasilan kirjallista lupaa.

 

2. SOPIMUS JA TILAUS

 

2.1

Voidaksesi tehdä ostoksia Sivustolla sinun on hyväksyttävä ostoehdot. Hyväksymällä ostoehdot sitoudut noudattamaan kaikkia Ehtoja sekä hyväksyt tiedot koskien henkilötietoja ja niiden sekä evästeiden käyttöä Tmi Mikko Rasilan tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

2.2

Sopimus ostosta astuu voimaan vasta kun Tmi Mikko Rasila on vahvistanut tilauksesi ja olet vastaanottanut tilausvahvistuksen sähköpostitse. Kehotan sinua säästämään tilausvahvistuksen siltä varalta, että haluat ottaa yhteyttä ennen tilauksen toimitusta. Voit peruuttaa tilauksesi siihen asti, kun Tmi Mikko Rasila on vahvistanut tilauksesi. Jos tilaus perutaan, Tmi Mikko Rasila palauttaa mahdolliset maksut, jotka sinä tai maksu- tai luottokorttiyrityksesi on siihen asti suorittanut.

 

3. ASIAKASTIEDOT

 

3.1

Kun teet tilauksen, sinua pyydetään ilmoittamaan tiettyjä henkilötietoja. Vahvista, että syöttämäsi tiedot ovat oikeat ja täydelliset sekä vastaat virheellisesti syötetyistä tiedoista. 

 

4. HINNAT, MAKSUT JA MAKSAMINEN

 

4.1

Sivustolta tilattaessa noudatetaan Sivustolla ilmoitettuja hintoja. Hinnat ilmoitetaan euroina ja ne sisältävät alv 24%.

 

4.2

Voit maksaa Sivustossa ilmoitetuilla tavoilla. Maksu kerätään kokonaisuudessaan tilausta tehdessä.

 

5. KAMPPANJAT JA TARJOUKSET

 

Tmi Mikko Rasila voi aika-ajoin tarjota Sivustollaan kampanjoita edullisemmilla hinnoilla kuin mitä näissä Ehdoissa on ilmoitettu, koskien esim. maksua tai pidennettyä peruuttamisoikeutta. Nämä edullisemmat ehdot ovat voimassa niin kauan kuin kampanja on voimassa ja koskevat Tmi Mikko Rasilan kampanjaan liittyviä erityisiä tavaroita. Tmi Mikko Rasila pidättää itselleen oikeuden lopettaa kyseiset kampanjat milloin tahansa. Kampanjan päättymisen jälkeen nämä Ehdot ovat voimassa ilman muutoksia. Sivuston tarjoukset koskien erityisiä tavaroita ovat voimassa määrätyn ajan. 

 

6. TUOTTEIDEN TOIMITUS 

 

6.1

Tilatut tuotteet toimitetaan tavallisesti Sivustolla ilmoitettujen arkipäivien kuluessa. Koska tuotteet tehdään tilauksesta tämä saattaa joskus venyä. 

 

6.2

Tavaran odotettu toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa, kassalla ja/tai tuotteen kohdalla Sivustolla.

 

6.3

Paketti on noudettava Matkahuollon pisteestä ja se on tehtävä ilmoituksessa annetun ajan sisällä. Paketti noudetaan tavallisesti henkilökohtaisesti voimassa olevan henkilötodistuksen ja tilausnumeron kanssa. Saat aina ilmoituksen siitä, mistä ja milloin paketti voidaan noutaa. Ilmoitus tehdään tekstiviestillä. 

 

7. PERUUTUSOIKEUS

 

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, sinun on tehtävä se sähköpostilla ennen tilausvahvistuksen lähettämistä. Ilmoituksessa on oltava sinun nimesi, osoitteesi ja muut tarvittavat tiedot kuten tilausnumero ja tuotteen nimi.

 

8. TAKUU 

 

Takuu kattaa vain alkuperäiset vedostusvirheet eikä virheitä, jotka johtuvat ostajan tekemistä toiminnan tai ulkonäön muutoksista. Tilausvahvistus on takuutodistuksesi.

 

9. LINKIT

 

Nettisivustolla voi olla linkkejä muihin verkkosivustoihin, jotka ovat Tmi Mikko Rasila valvonnan ulkopuolella, ja Tmi Mikko Rasilan valvonnan ulkopuolella olevat verkkosivustot voivat luoda linkkejä Sivustoon. Tmi Mikko Rasila ei vastaa tietojen tai henkilötietojen suojaamisesta, joita Sinä luovutat muilla verkkosivustoilla. Sinun on noudatettava varovaisuutta ja luettava kyseisen verkkosivuston henkilötietoja koskevat määräykset.

 

10. FORCE MAJEURE

 

Tmi Mikko Rasila ei vastaa myöhästymisistä, jotka johtuvat Tmi Mikko Rasilasta riippumattomista syistä kuten esimerkiksi lakot, sota, äärimmäiset ilmasto-olosuhteet, tulipalo, salamanisku, terroristihyökkäys, muuttuneet viranomaisten määräykset, tekniset ongelmat, sähkö-/tietoliikenneyhteydet tai muu viestintä sekä alihankkijoiden palveluiden myöhästyminen edellä ilmoitetuista syistä. Nämä olosuhteet vapauttavat Tmi Mikko Rasilan vastuusta, eikä se ole millään tavalla korvausvelvollinen. Tällaisen tilanteen sattuessa Tmi Mikko Rasila informoi sinua sekä tilanteen alkaessa että päättyessä. Jos tilanne kestää yli kaksi kuukautta, Sinulla ja Tmi Mikko Rasilalla on oikeus peruuttaa tilaus välittömästi.

 

11. EHTOJEN MUUTTAMINEN

 

Tmi Mikko Rasila pidättää itselleen oikeuden tehdä muutoksia näihin eEhtoihin milloin tahansa. Muutokset astuvat voimaan, kun Sinä olet hyväksynyt uudet Ehdot uuden ostoksen tai Sivustossa vierailun yhteydessä. 

 

12. SOVELLETTAVA LAKI JA KIISTA

 

12.1

Riidat ja erimielisyydet tulee ratkaista ensisijaisesti yhteisymmärryksessä Tmi Mikko Rasilan kanssa.

 

12.2

Jos kiistaa ei pystytä ratkaisemaan yhteisymmärryksessä, voit tehdä valituksen online EU-komission kiistoja koskevassa käyttöympäristössä, jonka löydät osoitteesta: http://ec.europa.eu/consumers/odr. Jos teet valituksen tässä käyttöympäristössä, asiasi lähetetään automaattisesti kiista-asioista vastaavalle kansalliselle elimelle. Tämä kiista-asioiden käsittelyelin ottaa sen jälkeen yhteyttä Tmi Mikko Rasilaan ja yrittää ratkaista kiistan ilman tuomioistuinta. 

 

12.3

Kaikki näiden yleisten ehtojen tulkintaa tai soveltamista koskevat erimielisyydet kuuluvat Suomen lainsäädännön piiriin, jonka mukaan niitä myös tulkitaan, ja ne ratkaistaan kohdassa 12.2 mainittujen käytänteiden mukaisesti tai lopulta Suomen tuomioistuinten toimesta.

 

________________________________________

 

Tmi Mikko Rasila on päättänyt näistä ehdoista 4.4.2020